Skip to main content

Företag som har valt oss

kunder produktionsbolaget norse legend productions stockholm

Vad tycker våra kunder?


”Reklamfilmerna är riktigt häftiga och väldigt imponerande!”


Jennifer Wickman


Social media Manager –
VOI technologies ab


”Tack så mycket för ett enastående arbete. Vi fick mycket för pengarna”

Joakim Lorentzon

VD – Capo ab

”Norse Legend har levererat över förväntan samt varit med och utvecklat vårt kommande PvP-spel, Glowing Gloves. De har även producerat teaser-trailern vi tagit fram till spelet som vi är mycket nöjda med”

Magnus Granqvist

vd – bublar group ab

”Mästerlig film. Norse Legend är professionella, underhållande såväl som medryckande. De producerade en film man gärna vill visa sina kunder och vänner”

Jonas Sjödin

VD – reklamgren linnmans ab

Våra filmproduktioner

Filmer producerade i Stockholm

VOI

Reklamfilm

Bublar

Reklamfilm

007

Reklamfilm

FutureFilms

Reklamfilm

Crowdcube

Reklamfilm

High Stakes

Reklamfilm

The Deal

Reklamfilm

Här kan du titta på vår Reel 2019

Våra kunder

Vi producerar högkvalitativa filmer åt våra kunder

alla kunder produktionsbolaget norse legend productions stockholm

Varför ska du välja oss?

Högklassig filmproduktionsbolag i Stockholm

Filmproduktion i Stockholm – med kvalitet i fokus

Filmproduktion består av hundra år gamla regler såväl som principer villket vi upprätthåller i alla våra projekt. Om du letar efter hög kvalitet samt service då har du kommit till rätt produktionsbolag. För oss är filmskapandet en fusion av vetenskap och konst.

För det första, vi är inte duktiga. Vi är ordentligt duktiga i filmproduktion, visuella effekter och marknadsföring.

För det andra, bryr vi oss om att du ska synas mer samt att du ökar din försäljning. Av detta skäl levererar vi till dig en högklassig film med visuella effekter som ska få dina kunder att avsluta fler köp. Vi vill att din ekonomi och varumärke ska dra nytta av våra produktioner.

Tredje anledningen varför du ska välja oss är att du slipper betala för mellanhänder. Vi är ett fullt utrustad filmbolag. Vi behöver inte hyra filmutrustning. Det betyder att vi inte behöver hyra dyr filmutrustning för att sedan fakturera det till dig. Istället lägger vi dina resurser där de hör hemma: i din film samt i dina fickor.

  • Hög expertis inom filmproduktion
  • Kundorienterade värderingar
  • Fullt utrustad produktionsbolag
  • Inga mellanhänder
  • Kostnadseffektiva filmer av högsta kvalitén
  • In-house visuella effekter som ingår i priset

Här kan du läsa mer om våra tjänster

Om oss

Filmproduktionsbolaget Norse Legend ProductionsFiilmproduktionsbolaget Norse Legend Productions grundades år 2009 i Sverige, efter att ha arbetat mer än 25 år med film, dokumentärer såväl som TV produktion. Från första början var teamet i strävan efter högkvalitativ filmskapande samt berättande med visuella effekter, som vi använder endast för att förstärka våra kunders storytelling.

Vi är en fullservicebyrå inom filmproduktion med in-house produktion av visuella effekter. Det är viktigt för oss att vara ansvarsfulla samt fullt medvetna om att en reklamfilm har en långsiktig effekt på ditt företags varumärke. Därför är det viktigt att satsa på en högkvalitativ filmproduktion som håller i tiden. Dåliga filmer är billiga kortsiktigt, men långsiktig bygger den upp en negativ, lågkvalitativ bild av ditt företag.

Idag är vi ett fullt utrustat filmbolag med professionella som har mer än 35 års erfarenhet av filmskapande. Det betyder två saker: vi är ett litet expertteam som kontrollerar hela filmproduktionsprocessen som dessutom kan skära ner kostnader för att dessutom koncentrera oss 100% på våra kunders behov såväl som budget. Istället lägger vi våra kunders pengar samt våra resurser där de hör hemma; i våra kunders fickor och slutprodukt. Inga mellanhänder.

Vill du läsa mer om våra tjänster? Klicka här

Filmproduktion, sökmotoroptimering och marknadsföring

Norse Legend är ett filmproduktionsbolag baserad i Stockholm

Boka gärna ett möte med oss, då kan vi berätta mer hur vi kan hjälpa dig.

[wpforms id=”7281″ title=”false” description=”false”]